9/14/2017

yellow

Mä katson hiljaa kun se pitelee auringonkukkaa kädessä. On harmaata ja sataa, bussiin 26 minuuttia. Mitä jos toi ihminen ei olekaan ihminen, mitä jos.
Verhot kiinni toista vuorokautta, pimeässä huoneessa alusvaatteisillaan, netflix ja how to be single. Täytyy muuttua, ylös vai alas. Nyt mä värjään hiukset tummiksi, mutta en jaksa lähteä kauppaan hakemaan hiusväriä. Pesen lakanoita. Jalat pettää hississä, joku tarttuu kädestä, hei neiti, teillä putosi jotain. Myyjä hymyilee vittuilevasti sanoessaan hei kolmatta kertaa. Hymyä huuleen vitun homo. Poista snapchat ja kaikki luulee, että sä olet kuollut. 3:45 verhot auki, naapurin valot kiinnostaa. Junat on myöhässä ja ihmiset myös, ne ryntäilee ympäriinsä ku hullut, törmäilee toisiinsa ja tuijottaa vihaisena. Estolista kasvaa, mä en saa tunnetta välittyämään kun huoneessa on liian valoisaa. Suunnittele pako koivukallion leikkipuistossa, vesi valuu putouksena pitkin liukumäkeä, valot sammuu.

Kaikki on hyvin, mä annan ihmisille ohjeita, miten puhdistautua. Osta niitä auringonkukkia, keltaisia paitoja ja pyyhkeitä. Ota tilaa, älä ota kontaktia, poista se vitun snapchat nyt ihan oikeasti, soita kitaraa ja nuku pitkään. Ota rauhassa, kaikki on hyvin. Juokse bussiin ja hymyile kuskille, lopeta valehtelu, ainakin vähennä. Pidätä henkeä ykkösestä kasiin. Katso se sama how to be single, siinä on pointteja, hyviä ohjeita olla ja elää, se pistää miettimään ja todistaa, että yksin pärjää, mutta yksin ei tarvitse pärjätä. Nyysi r-kioskilta paperimukeja. Siivoa tai älä siivoa, käy yövaatteisillaan kaupassa, osta sitruuna, kilistele kolikoita taskussa. Anna itsellesi aikaa, hengitä, hengitä, hengitä. Kaikki on hyvin. Käännä kylkeä, paneudu johonkin asiaan, ota itseäsi niskasta kiinni. Ei hätää, kaikki on hyvin. Halaa ihmisiä, puhu tuntemattomille, vastaa, kun ne kysyy onko kaikki hyvin. Avaa verhot, tanssi, järjestä vaatekaappi, jätä tiskit tiskaamatta. Kaikki on ihan oikeasti hyvin. Luota. Maailma on kaunis, vesisade uudistaa. Älä välitä jos kastut, hymyile ihmisille, jotka katsoo sua vinoon. Joku ajaa vesivallit valkoisille farkuille, mutta se ei haittaa. Naurahda huvittuneena, mikään ei ole maailmanloppu. Kaikesta selviää, älä luovuta. Hengitä.4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja upeita kuvia :) Tykkään sun blogin viboista!

  VastaaPoista
 2. kiitos kiitos kiitos <33

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia. Sun blogi on kans tosi kiva :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

antaa palaa